Leslie de Hondt-Buijs

Leslie de Hondt-Buijs is sinds 2002 als advocaat werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Juist door deze combinatie van werkgebieden kan ze snel verbanden leggen en vanuit meerdere invalshoeken een zaak beoordelen.

Leslie heeft een aanpakmentaliteit en zal haar cliënten altijd doortastend bijstaan door kundig advies. Naast het procederen waar nodig, is zij ook vFAS- mediator. Een mooie en prettige wijze om problemen in onderling overleg op te lossen. Dit geldt niet alleen voor echtscheidingen maar op alle aspecten van het familierecht. Met name daar waar de emoties hoog kunnen oplopen is het een kunst om door met elkaar te blijven praten een oplossing te bereiken.

Leslie is lid van de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en MfN registermediator. Daarnaast is zij actief in verschillende verenigingen en heeft verscheidene bestuursfuncties bekleed.

Leslie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht
Strafrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.