André van Knippenbergh

André van Knippenbergh is als advocaat sinds 2004 werkzaam in de civiele procespraktijk, het ondernemingsrecht, (economisch) strafrecht, het (ruimtelijke) bestuursrecht en vastgoedrecht.

Als resultaat daarvan heeft hij ruime ervaring met vrijwel alle juridische vraagstukken waar ondernemingen, ondernemers en particulieren mee in aanraking komen en kan hij doelgericht advies geven. Als advocaat denkt André graag mee met zijn cliënten en zal hij altijd oplossingsgericht te werk gaan.

André heeft de Grotius Specialisatieopleiding Bestuursrecht en Juridische Academie Vastgoedrecht succesvol afgerond en is lid van de vereniging voor vastgoedjuristen, vereniging voor bestuursrecht en de vereniging voor incassoadvocaten. Daarnaast is hij actief in diverse netwerken.

André heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

Huurrecht

Strafrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.